Waarom Is De Inboedelverzekering Zo’n Enorme Investering Voor Een Klein Gezin? Lees Het Direct Door In Onze Handige Blog!

De inboedelverzekering is een aparte polis die uw persoonlijke eigendommen dekt. Dit is inclusief de inboedel van uw huis en persoonlijke bezittingen. Veel traditionele huiseigenarenpolissen bieden een dekking voor persoonlijke eigendommen voor 50% van het bedrag van de verzekering die u op uw huis heeft.

Als dit niet genoeg is, kunt u uw dekking verhogen of een Vervangingskostenverzekering kopen die uw spullen dekt voor wat ze zouden kosten tegen de prijzen van vandaag. Een handige tip die we je kunnen meegeven, vergelijk inboedelverzekering en bespaar op je maandelijkse kosten

Je moet er voor zorgen dat je de dekking goed doorkijkt

Als u geen inboedelverzekering heeft afgesloten, dan is dat het eerste wat u moet doen om er zeker van te zijn dat u weet wat er in een inboedelverzekering wordt gedekt. Als je een videocamera hebt, heb je al wat je nodig hebt om een wandeling door je huis te maken en de spullen die je wilt dekken in een verzekering op video vast te leggen.

https://www.youtube.com/watch?v=2fuAxpnvZjA

Maak een lijst of video van je bezittingen die je afdekt met de inboedelverzekering

Nadat je een video hebt gemaakt van je meubels en persoonlijke bezittingen, ga dan zeker op zoek naar de originele bonnen voor de duurdere spullen. Je kunt je bonnen het beste op een locatie buitenshuis bewaren, misschien in je bureaulade op het werk of in een kluisje. Zorg ervoor dat u iemand anders laat weten waar u de bonnetjes hebt opgeborgen.

Hieronder vindt u enkele artikelen die gedekt zijn door een inboedelverzekering. Als u denkt aan de spullen die u bezit, beperk u dan niet alleen tot het meubilair. Kijk naar de lijst hieronder en je zal beginnen te zien hoeveel je zou moeten vervangen als je het slachtoffer was van een ramp of onroerend goed misdrijf.

o Tapijt, gebiedsdekens

o raambekleding en gordijnen

o Kunstwerk, erfstukken, verzamelobjecten, antiek

o Meubilair, babymeubilair, banken en liefdeszitjes, tafels, eetkamersets

o Fijn porselein

o Buitenmeubilair, gazonmeubilair